Aura energetica

S-a publicat 29 decembrie 2014 de Luna Bendisa

Toate persoanele emit energie, o aura. In termini stiintifici se traduce prin “camp electromagnetic”. Chiar daca aceasta energie nu se vede cu siguranta se simte. Cum putem s-o simtim? Cu siguranta toti am simtit la un moment dat ca o anumita persoana ne poate face rau, ne simtim inconfortabil aflandu-ne in prezenta ei, sau uneori ne simtim foarte bine cand intalnim o persoana si pur si simplu ne atrage si constientizam asta la nivelul perceptiei. Daca vreti putem sa numim asta intuitie.

Aura este campul electromagnetic care inconjoara corpul uman si fiecare organism si obiect din universe. Uneori functioneaza ca un scut impotriva altor energii care vor sa ne pertrurbe starea. Corpul uman este inconjurat de mai multe campuri energetice de diverse densitati. Aceasta aura se “manifesta” in jur de 1 metru in jurul nostru.

Putem sa aflam diverse informatii despre noi, doar studiind culoarea aurei care ne inconjoara. Culorile aurei se schimba in functie de starile pe care noi le percepem, de starea de sanatate pe care o avem, starea psihica, etc. Stiind ce culoare are aura unei alte personae puteti sa constientizati ce fel de relatie veti avea cu persoana respectiva.

Culorile aurei:

Rosu:

Pasional la nivel fizic, sensual, ambitie. Are legatura cu corpul psihic, inima si sistemul circulator. Ingrijorari in legatura cu banii, stare psihica nervoasa, rebela, razbunatoare. Persoana este puternica, energetica si competitiva.

Portocaliu:

Sportivi, persoane care se pot supune la munci grele din punct de vedere fizic, perfectioniste, aventuroase. Aceasta culoare are legatura cu rganele reproductive si emotiile.

Purpuriu:

Excentric, scandalos, creativ

Galben:

Plin de umor, sanatos, atletic, optimist, controleaza in mediul profesional mai ales cand are propria afacere. Este culoarea inspiratiei, inteligentei si a actiunii la nivel fizic. Are legatura cu splina si energia vitala.

Cafeniu:

Logic, practice, lucreaza cu detalii si tehnologie, apreciaza stabilitatea,

 Verde:

Rapid, inteligent, dependent de munca, idei profesionale foarte bune. Are legatura cu inima si plamanii. De obicei reprezinta cresterea si evolutia, o schimbare evolutiva in viata. Gelos, se simte ca fiind o victima a lumii, sensibil in a primi critici din partea altora.

Albastru:

Emotional, spiritual, consilieri. Are legatura cu gatul si tiroida. Este intuitiv si adora sa ii ajute pe ceilalti. Persoana are clarviziuni si este inaltata din punct de vedere spiritual stiind ca viata sa se va imbunatati mereu. Are o multime de oportunitati de a evolua de-a lungul vietii.

Violet:

Vizionar, lider, pasionat in a ajuta persoanele, are legatura cu sistemul nervos. Este cea mai sensitiva dintre toate culorile. Capacitati intuitive, scoate la iveala puterile psihice si cele magice.

Lavanda:

Visator, sensibil, imaginativ, persoana care viseaza foarte mult cu ochii deschisi.

Cristal:

Vindecator, linistit, sensibil, influentabil,

Argintiu:

Este culoarea abundentei atat la nivel spiritual cat si mundan. Persoana poate sa faca bani cu mintea astrala si al nivel astral. Este intuitive, receptive la noi idei, revolutionare.

Indigo:

Psihic, spiritual, are legatura cu al treilea ochi si cu sistemul vizual.

Reclame

Un comentariu la “Aura energetica

 • Lasă un răspuns

  Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Google

  Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  Conectare la %s

  %d blogeri au apreciat asta: