Program activare ADN

S-a publicat 5 aprilie 2022 de Luna Bendisa

Noi am venit pe Pământ, în această Dimensiune (3D) care înseamnă vibrații joase, cu un fel de “plan” personal, cu un traseu prestabilit. Noi ne-am ales la nivel de suflet principalele experiențe pe care le vom avea în viața noastră umană – noi am ales să experimentăm, spre exemplu, trauma abandonului, ura de sine, sentimentul că nu avem nicio valoare, mentalitatea victimei, o anumită adicție, abuzul, etc.

Și vă rog nu întrebați “De ce aș fi ales eu așa ceva?!”. Cel care pune astfel de întrebări este omul din voi; privite de la un nivel de Conștiință mult mai înalt, lucrurile se văd altfel – pur și simplu sufletul nostru a vrut să vadă cum este să trăiești/ simți așa ceva.

Este ca și cum am fi venit pe Pământ cu un computer interior, iar aceste “programe” 3D pe care ni le-am ales înainte de a ne naște au fost instalate în acel computer – practic, ele se află în ADN-ul nostru.

În timpul vieții tale, la momentele potrivite, Sinele tău Superior îți “livrează” acele situații care îți permit să experimentezi ceea ce sufletul tău și-a propus să experimenteze în această viață – și unul dupa altul, încep să ruleze acele “programe” instalate în ADN-ul tau. Totul are loc fără ca tu (aspectul tau uman) să fii conștient de acest lucru, iar când ți se întâmplă diverse lucruri, tu te crezi victima circumstanțelor sau a vreunei persoane, dai vina pe alții, îi judeci și te întrebi “Cum a putut să-mi facă asa ceva?!” sau te gândești “N-am avut noroc în viață!”. Pe scurt, mentalitatea victimei.

De fapt, nimeni nu-ți face nimic; tu (Sinele tău Superior) creezi aceste experiențe (eșecuri, situații dureroase/ traumatizante, relații toxice, precum și succese, bucurii, etc), astfel încât să experimentezi tot ceea ce ți-ai propus la nivel de suflet pentru această viață. Și dacă tu reprimi emoțiile care apar ca urmare a experiențelor inconfortabile/ dureroase, dacă nu-ți permiți să simți aceste energii de vibrație joasă (furie, tristete, anxietate, ură, invidie, gelozie, etc) și apoi să le eliberezi, ele rămân blocate undeva în interiorul tău și se acumulează.

Ei bine, ceea ce se întâmplă acum este că pe măsură ce curge pe Pământ tot mai multă Lumină, aceasta intră în interiorul nostru și are efecte și la nivelul ADN-ului – inclusiv asupra acelor “programe” conținute în ADN. Astfel, noi putem deveni o Versiune mai Bună a noastră, care nu mai conține acele “programe” 3D, ci conține programe de vibrație mai înaltă. Practic, despre asta este vorba, atunci când se discută despre “activarea ADN-ului”.Program activarea ADN,la cerere,255 lei

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: