Citiri in cronica akasha,sedinte la distanta

S-a publicat 3 iulie 2017 de Luna Bendisa

Combinarea metodei de vindecare la distanta cu sesiunile de ghidare intuitiva se face foarte natural daca practicati ghidarea intuitiva pe langa metoda energetica. Deci, oferind ghidare intuitiva ca parte a sesiunii samanice ,este un proces prin care ambele parti castiga.
Cand am inceput sa fac sesiuni samanice, la distanta sau in persoana, am observat foarte repede ca nu numai ca primeam informatii despre blocajele din sistemul energetic ale clientului meu, iar in functie de asta imi selectam simbolurile samanice si imi directionam energia in acele parti ale clientului respectiv unde era nevoie, si in acelasi timp primeam ghidare in forma de mesaje pe care le impartaseam cu clientul meu. Modul prin care se facea ghidarea includea, de exemplu, cauzele blocajelor energetice sau dezechilibrelor energetice urmate de sugestii in legatura cu ceea ce ar trebui clientul sa faca pentru a le preveni in viitor; recomendarile despre cum acesta poate sa-si schimbe perspectiva vietii pentru a crea echilibrul in viata lui astfel incat sa se reflecte in corpul energetic; situatiile externe contribuie la starea lui energetica de asemenea; si insumand, mesajele primite de la spiritele ghid, ale clientului si terapeutului, includ si episoare de channelling.
Cand mi-am dat seama ce s-a intamplat, a fost ca si cum as fi avut o sesiune de ghidare in cadrul sesiunii de vindecare. Limbajul meu intuitiv al propriilor semne si simboluri a creat claritate ghizilor mei ajutandu-ma in toate activitatile mele legate de energie. Asa ca am inceput sa combin sesiunile mele samanice cu cele de ghidare intuitiva, astfel incat atunci cand energia nu functiona ma ghidam dupa mesajele primite de la ghizi pentru a sti ce sa fac clientilor mei. Azi, clientii mei sunt foarte multumiti de acest lucru. Ofer in continuare sesiuni traditionale de samanism la distanta, iar combinarea serviciilor se face la cererea clientilor mei. Evident, de-a lungul timpului am introdus in cadrul sesiunilor, cristale, carti oracol si meditatii ca parte a sesiunilor individuale deci practic nici o sesiune nu seamana cu cealalta.
Se stie ca orice parte benefica a practicii samanice mareste puterea si claritatea intuitia personala. Acesarea intuitiei personale se face usor prin practica si pregatire. De ce combin samanismul cu sesiunile de ghidare intuitiva, si cum beneficiaza clientii mei din aceasta?
Ofer o combinatie de samanism cu ghidare intuitiva in sesiunile mele de tratament deoarece clientii mei beneficiaza de aceasta prin primirea informatiilor si ghidarii corespunzatoare pentru a-i ajuta sa inteleaga ce trebuie sa faca pentru recrearea vietii lor beneficiind de sesiunile energetice in acelasi timp. De cele mai multe ori, ghidarile intuitive creaza un nou model de intelegere asupra clientilor si ceea ce inseamna crearea propriilor dezechilibre energetice care duc la boala si depresie. Sesiunilestimuleaza starea de relaxare a organismului iar in aceasta stare, este foarte usor ca energiile subtile sa fie ‘citite’ de jur imprejurul clientului, iar clientul este mult mai receptiv in primirea informatiilor de la ghizi pentru beneficiul acestuia.
Cum se face?
Mai intai de toate, pregatiti-va pentru sesiunea samanica si ghidarea intuitiva corespunzatoare.Sesiunile se fac doar la distanta,cu programare
Personal, deschid sesiunile in mod obisnuit iar trecerea de la sesiunea samanica la cea intuitiva se face simplu. Cand sfarsesc sesiunile ii rog pe ghizii spirituali sa ramana si sa continue sesiunea de ghidare intuitiva. Transmit informatiile corespunzatoare clientilor de la ghizii spirituali in timp ce sunt ‘conectata’ cu acestia din urma. Cand simt ca energia ghizilor se disipa sau cand mesajele se sfarsesc, le multumesc ghizilor mei, inchid sesiunea, si ma impamantez pe mine si pe clientul meu prin intentie, claritate energetica si uneori fizica si beau multa apa
Pregatirile includ propria mea curatare , o curatare energetica a spatiului in care lucrez folosind pendulul si apoi fumigatia cu salvie, lemn de palo santo sau tamaie si apoi sigilez spatiul cu simboluri pentru a crea o limita energetica puternica. De obicei aprind lumanari din ceara de albine pentru a chema Lumina (adica sa fac legatura cu Sursa, Universul, Tot ceea ce este). Imi rog ghizii spirituali si cei ai clientului sa vina in timpul sesiunii sa ajute. (Vreau ca numai participanti cu vibratie foarte inalta sa aiba interesul cel mai inalt al clientului meu). Rog ghizii sa ofere ghidare si ajutor in timpul sesiunii samanice. Simt cand ghizii spirituali sunt in camera, iar acestia sunt complet diferiti de ghizii samanici.
Desi clientii mei stiu ce fel de sesiune de tratament si-au ales, le ofer posibilitatea sa inteleaga mai bine ce inseamna si ghidarea intuitiva. Nu s-a intamplat niciodata ca vreunul dintre clientii mei sa refuze aceasta metoda. Deci, cand incep sesiunea de citire intuitiva, sunt atenta nu numai la calitatea energiei in sistemul clientilor mei, dar si a energiei existente in mine si in ochiul meu al treilea unde de obicei primesc ghidare sub forma de cuvinte sau imagini asa cum apar in filme, sunete, semne, simboluri si parfumuri. Partea mai grea este organizarea informatiilor in asa fel incat sa capete sens pentru a comunica mesajul cat mai clar. Cu cat practici mai bine asta cu atat e mai bine.Ce senzatii experimentez eu in timpul sesiunii de vindecare?
Inainte de pregatirea studioului pentru acest tip de vindecare, simt cum ghizii vin in timpul sesiunii de vindecare. Personal simt ca si cum mai multe persoane intra in incapere, desi ei sunt invizibile. Daca inchizi ochii, sau esti legat la ochi sau ai castile pe urechi, ati putea simti, cu al saselea simt, cum se simte vibratia, daca si cum cineva intra in camera cu dvs. Le puteti simti vibratia. Multi vor putea simti calitatea vibratiilor. Cand in camera sunt toti ghizii, eu simt in acelasi fel, dar mult mai subtil. Simt prezenta ghizilor , totusi ei tind sa vina si sa plece in timpul sesiunii de ghidare. Uneori incerc sa primesc ‘mesaje scurte’ de simpla informatie pentru clientii mei, inainte ca acestia sa ajunga la mine. De obicei imi fac o nota mentala si pun toate piesele impreuna cu informatiile ulterioare care le aud in timpul sesiunilor de vindecare. Scanez corpul clientului sa vad ce probleme sunt, si intreb ghizii de ce informatii am nevoie pentru a-mi face tratamentul. Mesajele sunt livrate chakra dupa chakra. Primesc informatia, de exemplu, despre istoria sufletului ei, problemele prezente care cauzeaza dezechilibre, obiceiuri personale si perspective care contribuie la motivele pentru aceasta persoana vine la tratament. Pot sa simt si cand energia este disipata, sau cand semnalul pierde conectia.
Ce rol joaca energia in timpul sesiunii de ghidare intuitiva?
Din experienta mea, energia de vindecare sprijina ceea ce numesc eu „spatiul sacru”. Acest tip de spatiu, creaza preambulul pentru sesiunea de ghidare intuitiva. Energia samanica ridica barierele energetice din spatiul de terapie, ridica vibratia in acest spatiu si faciliteaza o legatura rapida si clara cu ghizii spirituali si tine aceasta vibratie pana la sfarsitul sesiunii de vindecare. Ca maestru terapeut ,Saman si maestru de ghidare intuitiva, sunt un intermediar al diferitelor surse de energie si ghidare pentru a putea intra in campul energetic produs din combinarea sesiunilor samanice si ghidare intuitiva.
La final, energia de vindecare se combina bine cu diferite forme de energie si modalitati de vindecare.


Serviciul este la distanta,costurile variaza in functie de amplitudinea citirii,ce cauti,ce raspunsuri vrei sa primesti,sau despre cine,o relatie,de ex, raportul scris ,citirea este in scris,se primeste pe email,programari

Asculta un model aici

Un comentariu la “Citiri in cronica akasha,sedinte la distanta

 • Lasă un răspuns

  Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  Conectare la %s

  %d blogeri au apreciat: