Acordaj Sigiliul Antahkarana

S-a publicat 30 mai 2018 de Luna Bendisa

Antahkarana – vechiul simbol aI vindecării
Acţiuni si utilizari ale acestui sigiliu puternic de vindecare
– Amplifica puterea oricarui simbol- Creste puterea de terapie- Deschide prin activare acesul la sursa universala de energie- Se foloseste in grilele de cristale- Este indicat a fi afisata in locurile unde se practica meditatii sau spatiile de terapie. Ajutand la cuatarea si protectia acestora.- Se poate printa pe o coala A3 si lipi sub pat, avand ca un efect benefic asupta somnului.- La fel se poate lipi sub biroul la care lucrezi, aducand energie pentru, popular spus “a munci cu spor”- La fel poate fi asezat sub masa sau scaunul de tratamente.- Folosit in regresii sau hipnoza creste eficienta lor.- In curatarea obiectelor, se asaza obiectul intre doua antakarane. Alice Bailey şi mai mulţi autori de filozofie tibetană au arătat prin lucrările lor că au aflat câte ceva despre Antahkarana, pe care le-au şi oglindit în cărţile lor. Ei descriu simbolul Antahkarana ca fiind o parte din anatomia spirituală, constituind legătura dintre creierul fizic şi Sinele Superior menită să vindece şi să se dezvolte pe măsură ce noi creştem sub aspect spiritual. De câte ori vă aflaţi în prezenţa acestui simbol această legătură este activată. Liniile desenate pe o foaie de hârtie crează adesea un efect psihic în spaţiul din preajma desenului şi influenţează aura şi chakrele omului în diferite moduri, în funcţie şi de imaginea creată. Este un simbol puternic şi doar prin simpla lui prezenţă în preajma dumneavoastră poate crea un efect pozitiv asupra chakrelor şi a aurei. Atunci când efectuaţi tratamente el concentrează şi favorizează activitatea energiilor vindecătoare implicate.Dacă efectuaţi o meditaţie având simbolul asupra dumneavoastră sau în imediata apropiere, el crează imediat ceea ce taoiştii numesc marea orbită microcosmică, în care energiile psihice, care în mod normal ar intra prin chakra coroană, intră pe la nivelul tălpilor,urcă de-a lungul picioarelor, pe şira spinării, ajung în creştetul capului şi coboară apoi prin partea anterioară a picioarelor, realizănd Iegătura cu pământul a respectivei persoane şi generând o curgere continuă de energie la nivelul chakrelor. Antahkarana neutralizează energiile negative acumulate în obiecte (bijuterii, cristale,bibelouri, etc.) prin simpla plasare a obiectului între două simboluri. Simbolul este folosit pentru creşterea eficienţei vindecării în mai multe tipuri de terapie: Reiki, hipnoterapie, regresie învieţile trecute, etc.

Lucrează direct pe aură şi la nivelul chakrelor, modificându-şi efectul vindecător în funcţie de ceea ce aveţi nevoie la momentul respectiv. Fiind coordonat de Sinele Superior, are întotdeauna efect benefic şi nu poate fi folosit într-un mod greşit sau pentru a face rău.Simbolul poate fi aşezat sub masa de tratament sau sub scaunul pe care stă pacientul. De asemenea, el poate fi pus pe un perete sau ţinut pe zona de tratat (de preferinţă cu desenul spre pacient).

Daca doriti tratamente energetice la distanta cu acest simbol puternic,la fel ma contactati privat,acordajul energetic este 111 lei

Lasă un comentariu