Sesiuni de chanelling cu dragonii

S-a publicat 4 august 2022 de Luna Bendisa

Noi, Dragonii, vă vedem oamenilor, în toate stările voastre de pregătire și nepregătire. Au sosit zorii Noii Ere. Eu sunt Elthor Dragonul și am fost chemat din depărtările unde îmi fac lucrarea de Lumină, ca mulți dintre noi, împreună cu umanii noștri. Dragonii au aprins focul Kundalini de pe Pământ. Focul Iubirii suflării noastre de Dragon, când este asociat cu focul violet, transmută totul cu o imensă rapiditate.

Căci acum suntem în mijlocul acesteia. Rapiditatea schimbării. Cei întunecați au avut nenumărate șanse să meargă spre Lumină iar ei, în schimb, au bătut din călcâie și și-au construit fortărețe de ură în jurul lor. Acestea sunt faptele lor. Lumina mereu învinge, întotdeauna găsește o Cale. Iubirea și Lumina întotdeauna triumfă! Și astfel, umanilor, sfârșitul este asigurat, dar trebuie să conștientizați că vă aflați în mijlocul unei mari lupte spirituale, căci întunericul nu renunță cu ușurință. Este timpul pentru transmutări cu o intensitate foarte mare, prin puterea intenției. Chemați-vă prietenii Dragoni și ne va face plăcere să facem acest lucru alături de voi. Căci iubim să împărtășim focul nostru transformator, pentru că frecvența noastră este Iubirea, și aceea de mare intensitate, căci așa vedem noi, Dragonii, întruchiparea Iubirii. Suntem puterea Iubirii profunde, a Încrederii și Protecției. Noi păzim Lumina. În prezent, păzim Lumina Gaiei și ea se aprinde înaintea ochilor noștri pe măsură ce miezul ei de cristal se încălzește.

Simțiți căldura Dragonului. Bineveniți Ascensiunea propriului kundalini și ridicați-vă împreună cu Pământul spre noi frontiere, către noi începuturi. Dar fiți siguri că acest Foc – acest Foc al Schimbării – este extrem de fierbinte. Va arde, va topi și va distruge tot ceea ce nu este aliniat la Lumina Sursei și la Iubire. Căci doar Sursa, Lumina și Iubirea pot rezista. Voi, oamenii care străluciți citind aceste cuvinte, sunteți aprinși acum prin Suflarea noastră de Foc. Eu, Elthor, vă dăruiesc această suflare a Dragonului. Simțiți căldura. Purtați-o ca pe o mantie protectoare și alăturați-vă luptei! Și indiferent dacă intrați în inima iadului cu mine și transmutați umbrele întunecate sau mențineți lumina în starea voastră de meditație – este același lucru. Asta este onorarea Luminii, a fi în serviciul Luminii, onorarea Mamei Divine, a Divinului Feminin.

Focul reechilibrează, restabilește, redirecționează. Este nemilos. Arde tot ce nu este din Adevăr. Pentru că Adevărul este ceea ce se întâmplă acum pe Planeta voastră, oamenilor. Vedeți toate minciunile ridicate în fum și rămășițele unei guvernări odată puternice, fundația – totul se schimbă înaintea ochilor noștri. Guvernele voastre – toate țările – vor fi reconstruite, reîncepute, recreate și vor fi guvernate de conceptele intergalactice ale dreptății, ale Iubirii, serviciului reciproc, pentru că a servi este în folosul vostru cel mai înalt. Când toți servesc, toți sunt serviți și toate Inimile se expansionează în acest proces. Marile nedreptăți sunt remediate. Noi, Dragonii, iubim lupta. Suntem războinici. Suntem chemați la luptă, ori de câte ori Galaxia o cere. Și în prezent toți ochii sunt ațintiți asupra voastră, oameni ai Gaiei, Noii Geieni. Pentru că, odată ce s-a terminat momentul crucial al inspirației, trebuie să vă țineți bine pentru că expirația focului se răspândește în toate unghiurile, toate laturile, toate dimensiunile. Pentru că această luptă nu este doar pentru Gaia. Nu. Este mult mai mult. Este oribilă, este murdară, iar Lumina a depășit-o. Cei care mai preferă mizeria vor fi condamnați, judecați și reciclați. Ei nu au unde să fugă (râsete de Dragon). Căci, chiar dacă vor scăpa din acest tărâm uman, noi, Dragonii, îi așteaptăm și îi vom însoți către Marele Soare Central. Căci aceasta este alegerea lor și trebuie să o onorăm.

Țineți minte. Sursa este Sursă. Totul e Tot. Aceasta este marea piesă într-un Univers infinit de posibilități infinite. Am învățat cu toții ceva în acest proces și am crescut împreună. Acum, fiți siguri, oamenilor, că Lumina triumfă, dar a sosit timpul să vă alăturați nouă. Ascultați chemarea Dragonului și transmutați alături de noi. Folosiți-vă Focul Violet – darul Mamei și a lui Saint Germain pentru voi. Alăturați-vă nouă. Alăturați-vă echipei voastre de Dragoni și vom arde împreună vechiul acum. Pentru că încă o dată suntem alături de prietenii noștri umani. Suntem împreună. Și, în curând, ne vom bucura de Pace împreună. Dar, din nefericire, în multe cazuri, în acest tărâm, luptele împiedică Pacea. Găsiți Pacea Noii Gaia în Inimile voastre și manifestați-o, folosindu-vă mereu puterile voastre de Creație. Rămâneți puternici, oamenilor! Țineți-vă capul sus și stabiliți-vă intențiile de a arde vechiul și de a amplifica expansiunea Luminii, ce se expansionează mereu, crește mereu, iubește mereu, învață mereu.
Eu sunt Elthor. Am vorbit! Noi, Dragonii, ne-am împrietenit cu omenirea. Alăturați-vă nouă! Ura!

Sesiuni de curatare,activare si primire mesaje de la dragoni cu Saman Luna

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: